En güvenilir bahis siteleri sizce hanigleri?

Rapor et
Soru

Bu soru rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

Rapor et İptal

sizce en güvenilir bahis firması hangisi büyük paralar yatırabileceğim sorun yaşamayağım?

Cevaplandı 2
Diğer Siteler 10 Cevap 1882 görüntüleme 0

Yazar Hakkında

Güvenilir ve yasal kart satışı hizmetleri http://besakart.com güvenilir satış sitemiz

Cevaplar ( 10 )

  1. ozankaraca555
    1
    4 Şubat 2016 at 06:57

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    bir çok güvenilir bahis sitesi mevcut bana sorarsan en güvenilir tabiki bets10 , tempobet , rivalo ve benzeri siteler gelir sıralamada ama şöyle bir durum var bu gibi büyük bahis siteleri para yatırmada 2-3 gün gibi beklemek zorunda kalıyorsun bu yüzden ben çekim verdiğim zaman 5-30 dakika içerisinde onaylayan bahis siteleri var mesela betvole intbet betmatik ve benzeri siteler anında çekim taleplerimi onaylamaktalar.

    En iyi cevap
  2. anindakart
    0
    5 Şubat 2016 at 01:07

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    bencede ozan bey doğru söylüyorsunuz ama ben yinede 2 gün beklemeye razıyım riske atmak istemem

  3. erdem alacam
    0
    19 Şubat 2016 at 09:41

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    bu kişiden kişiye değişir bana göre bir siteyi denersin çekim ve yatırımda sorun yaşamazsan o sitede oynamaya devam edersin.

  4. MERT
    0
    20 Şubat 2016 at 22:42

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    en güvenilir site benim için sportotobet , yetkilieri ile görüştüm harbiuzun ömürli sağlam bir siteymiş tavisye ediyorum

  5. SERTAÇ İKİZLER
    0
    28 Mart 2016 at 16:24

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    Bir çok bahis sitesinde oyun oynamak tayım bu zamana kadar bana sorun çıkarmayan ve çekim taleplerimi en kısa sürede gönderen tek site intbet oldu bazı forum sitelerinde şikayetci olduklanı gördüm ama canlı destek birimndeki arkadaşlar saolsunlar bayağı ilgili ve yaşanan problemi kısa sürede çözüyorlar arada sorunda olmuyor deil ama o kadar hata kadı kızında da olur :)

  6. murat
    0
    28 Mart 2016 at 17:27

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    Bahis sitesi bana göre kazandığın paraya çökmüyosa iyidir , ama şöyle bişeyde var ismi olan tempo , bets10 vs ama bu sitelerde de canlıya bağlanmak ölüm , bişey sorcaksın resmi yerler gibi soramıyosun , paranı göndersin canlısı senin soruna yanıt versin yeter bence ben çok oynamıyorum ama arada oynadığımda intbet de oynuyorum üstede bi arkadas oynamıs yazmıs bıle ben daha yeni buldum ama tavsiye ederim herkese…..

  7. tuğrul
    0
    29 Mart 2016 at 08:15

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    EN İYİ GÜVENİLİR SİTE ROMPOKER.COM GERÇEK POKER İSTİYORSANIZ BURASI TAM ADRESİ.ÇEKİMLERDE SIKINTI ÇIKARMIYORLAR HEMEN YATIYOR HESABA

  8. halil can
    0
    29 Mart 2016 at 09:53

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    Hiç para yatırmadan bonus veren sitelere dikkat edin , kaliteli site size bedava bonus sunmaz !!! . Kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez bunu unutmayın !!!

    0
    16 Eylül 2016 at 15:23

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    para yatırma yani havale işlemlerinde görürseniz kesinlikle para yatırmayın rombahis başta geliyor benimde 800 tl me el koydular 2 gün güncelleme var diye oyaladılar bi baktım hesaba giremiyorum sakın para yatırmayın ve herkesi uyaralım

  9. Mahir
    0
    16 Ocak 2017 at 00:21

    Bu cevap rapor edilmelidir hissediyorum neden kısaca açıklayınız.

    Rapor et İptal

    Iyi aksamlar arkadaslar ben Noxwine uye oldum ve uyeligimden sonra bana bedava bonus verdiler, ve ilk yatirimima 350 tl ye kadar %100 bonus verdiler, ben memnun kaldim, deneyebilirsiniz.

Cevap bırak

Kutucuğa şunu giriniz : ( 1881 )

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>